Nike Schoenen Heren
Gratis Verzending Meer dan €300 In Nederland.

Verzenden & retouren


Welkom op onze website te registreren en aankoop. Wij bieden snelle verzending naar de hele wereld. Nee verkoop belasting, de beste service, kunt u deze site verzamelen en vertel uw vrienden en familie, gelukkig winkelen!

Algemeen levertijd is ongeveer 3-7 werkdagen. Bestellingen worden binnen 48 uur worden verzonden, zodra uw bestelling is verzonden, onze klantenservice zal mail met het volgen aantallen aan u. Als je niet krijgen geen informatie is over uw bestelling, neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Zullen we controleren.

Bestellingen Kunnen Worden Uitgesteld Om Redenen:

1. "Bill To" en "Verzenden naar" adressen zijn niet hetzelfde.

2. Product stroom niet op voorraad is.

3. Orde is in afwachting van een credit goedkeuring en de controle.

Terugkeer En Exchange-beleid


Als groothandel en detaillist, het is onze business te lange tijd zakelijke relatie met klanten te onderhouden.

Ik hoop dat je kunt begrijpen dat we accepteren alleen rendement voor vervanging of terugbetaling om de volgende redenen:

1. Verzenden fouten

2. Beschadigde artikelen

3. Ontevredenheid

Over "Ontevredenheid", laten we de grootte verandert of ruil andere stijl: binnen 3 dagen, vergeet dan niet om ons uw naam en order ID wanneer u wilt andere maat of kleur te wisselen. als de ander item prijs hoger is, moet u de extra kosten te betalen en hebben ook te restocking fee, verzendkosten te betalen door de Western Union. Als terugkeer item, verzendkosten, restocking fee en een 15% niet-terugbetaalbaar credit card betaling wordt afgetrokken van het kredietbedrag.

Bestelling Annuleren Beleid


Als u uw bestelling wilt annuleren, neem dan contact op met onze klantenservice na je bestelling binnen 6 uur, vóór punt niet levering. Zo jammer dat we niet orde toen het schip ze uit kunnen annuleren. Dank u voor uw begrip. Als je erop om uw bestelling te annuleren, neem dan alstublieft onze terugkeerbeleid. 15% niet-terugbetaalbare credit card betaling wordt afgetrokken van het kredietbedrag.

Let Op:

1. Alle ruilen of retourneren producten, moeten hun oorspronkelijke staat niet gedragen, gewijzigd of gewassen te houden, met aangehechte alle tags.

2. U moet contact met ons klantenservice binnen 3 dagen wanneer u uw item.

Hoop dat we elkaar begrijpen. Heeft u vragen dan kunt u ons mailen; we zal aanwezig zijn om alle zaken en samen met u werken om het op te lossen.

Terug